Laatste Nieuws

Coronavirus (klik voor meer info)


KNHS wedstrijd 2e Paasdag: Deze wedstrijd is afgelast ivm het verbod op evenementen tot 1 juni als gevolg van het coronavirus.

Coronavirus

Update 15-03-2020

Zoals iedereen waarschijnlijk inmiddels wel heeft vernomen, heeft de overheid besloten o.a. alle sportclubs te sluiten tot 6 april. De manege is dan ook per direct gesloten voor al onze leden.

Ook wij moeten sluiten

In verband met de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus, zijn wij genoodzaakt om de manege te sluiten. Vanaf dit moment (15 maart, 17:45) tot 6 april mag er dus niemand op de manege komen. Uiteraard zal het personeel de zorg voor de paarden in deze periode blijven dragen.


De maatregelen op een rijtje

De manege is helemaal gesloten, zowel voor les- als pensionklanten, enkel medewerkers mogen het bedrijf betreden. Lessen gaan dus niet door.

Evenementen tussen 15 maart en 6 april zijn afgelast. We zullen op zoek gaan naar nieuwe data en zodra mogelijk informeren we u daar uiteraard over.

- We houden de maatregelen van de overheid in de gaten, mocht er iets veranderen zullen we u opnieuw op de hoogte stellen.