Spaar RV en PC De Burght gezond


Update:
Dank voor jullie deelname aan deze actie. Uiteindelijk hebben we het mooie bedrag van € 346,- bij elkaar gespaard en ontvangen!
Nogmaals dank aan een ieder die hieraan heeft bijgedragen.De Plus supermarkt organiseert van 5 september tot en met 13 november de actie ‘spaar je club gezond’ en natuurlijk doen wij aan deze actie mee.
In deze periode krijg je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt in de vorm van een voucher met een unieke code. Deze unieke code kan je activeren op de actiewebsite en daarbij aangeven om deze aan ‘De Burght’ te schenken. Het is ook mogelijk om dit via de Plus app te doen. De opbrengst zal besteed worden aan het creëren van een relaxplek met uitzicht op de paarden, zodat je, voor of na je les, kan genieten van de kudde.

Wilt u Rijvereniging en Ponyclub ‘De Burght’ een financieel steuntje in de rug geven? Doe dan tussen 5 september en 13 november je boodschappen bij de Plus in Barneveld en activeer de verkregen codes via de actiewebsite.

Mogen we op uw en jullie steun rekenen? Alvast bedankt.

Klik hier voor meer informatie over deze actie (website Plus)